Onafhankelijke beoordelingen uitgevoerd door klantenvertellen.nl. Om onze dienstverlening continu te evalueren en te verbeteren, maken wij gebruik van de enquetes naar onze klanten. Deze worden na afronding van onze dienstverlening gestuurd naar onze klanten. Wij maken hierbij gebruik van de onafhankelijke enquetes van klantenvertellen.nl.

Klik hier voor alle beoordelingen

1 t/m 10 van 346 beoordelingen

Roeland uit: Doetinchem

08-10-2018


10

Naam mediator: Marc Rutten

Ervaring:
Marc is rustig, betrouwbaar en deskundig. In de hectische periode, die de echtscheiding met zich meebracht, was hij een rots in de branding. Hij heeft alles keurig geregeld.

Aanbeveling: ja

Pleuny uit: Zevenbergen

08-10-2018


8,0

Naam mediator: Mariska Blijsie

Ervaring:
Gewoon goed!

Aanbeveling: ja

Annemarie uit: Gorinchem

08-10-2018


10

Naam mediator: Yvonne van den Berg

Ervaring:
Mijn ervaring met Yvonne is dat zij haar beroep uitoefent zoals je alleen maar kunt wensen: Kundig, empathisch, accuraat, vriendelijk, geduldig, communicatief sterk en daarnaast heeft ze humor.

Aanbeveling: ja

Natasja uit: Eindhoven

07-10-2018


9,9

Naam mediator: Suzanne Heussen

Aanbeveling: ja

Tabitha uit: Zierikzee

05-10-2018


10

Naam mediator: Tessa Engler

Ervaring:
Tessa is stevig en recht door zee. Objectief en een kei in scheppen van rust en duidelijkheid.

Aanbeveling: ja

Paul uit: Nijkerk

03-10-2018


9,1

Naam mediator: Ileana Keijl

Ervaring:
Wij vonden het een fijne mediator

Aanbeveling: ja

Helena uit: Nijkerk

03-10-2018


9,5

Naam mediator: Ileana Keijl

Ervaring:
Echt super aardige vrouw die wy hadden ..ileane keijl
We voelden ons gelyk op ons gemak ..echt n aanrader!!
Tis al zo.n onzekere tyd maar alleen maar goed advies gekregen tot nu toe...we zitten er nog wel midden in maar t verloopt tot nu goed..mvg helena livedtro

Aanbeveling: ja

Dennis uit: Vlissingen

03-10-2018


9,6

Naam mediator: Tessa Engler

Ervaring:
Tijdens het proces van echtscheiding heb ik de gesprekken met Tessa als zeer prettig ervaren. Ze weet waar ze over praat, denkt mee en kan met gepaste humor het gesprek in een positieve flow sturen. Constructief en meelevend. Bedankt!

Aanbeveling: ja

Gosia uit: Valkenburg

27-09-2018


9,3

Naam mediator: Suzanne Heussen

Aanbeveling: ja

Remco uit: Valkenburg

27-09-2018


8,6

Naam mediator: Suzanne Heussen

Aanbeveling: ja